Kapitel 2 · 2.10
Log ud og afslut sikkert
Er du færdig i DirectAdmin? Så log ud, især hvis du bruger en computer sammen med andre.
Log ud
- Klik øverst til højre på Hej, efterfulgt af dit brugernavn (1).
- Vælg Log ud.

Lukker du kun fanen, forbliver din session gyldig et stykke tid endnu. En session, der er startet via Mijn WebOké, udløber automatisk efter 60 minutter.
Se og afslut aktive sessioner
Har du været logget ind på flere enheder, eller er du i tvivl om noget? Så kan du i DirectAdmin se, hvilke sessioner der er aktive, og afslutte dem på én gang.
- Klik øverst til højre på Hej, efterfulgt af dit brugernavn og vælg Profil.
- Klik på fanen Sessioner.
- Øverst ses din nuværende session med IP-adresse og hvor længe den stadig er gyldig. Derunder vises de øvrige sessioner.
- Klik på AFSLUT ALLE ANDRE (1) for at afslutte alle andre sessioner, eller klik på skraldespandsikonet ved en enkelt session.

Ved Godkendelsestype kan du se, hvordan der er logget ind. Inlog Sleutel betyder: via Mijn WebOké eller AI-assistenten. Ved et direkte login med adgangskode vises noget andet.
Tip: Vil du bagefter se, hvem der har logget ind og hvornår, også selvom sessionen allerede er afsluttet? Se da under Loginhistorik i den samme menu (se Loginhistorik: hvem loggede ind hvornår?).
