Gå direkte til indholdet

Cookieindstillinger

Vælg for hver type, hvilke cookies du tillader. Du kan altid ændre dit valg via Cookieindstillinger nederst på hver side. Privatlivspolitik

Nødvendige

Altid slået til

Nødvendige for at logge ind, gemme din kurv og huske dine valg. De er altid slået til.

Hvilke cookies?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: din session og at forblive logget ind
  • weboke_basket: din kurv
  • wkBtwIncl: vise priser med eller uden moms
  • wok_cookies: dit cookievalg, 12 måneder

Måler, hvilken annonce der fører til et besøg eller en bestilling, så vi ikke betaler for annoncer, der ikke virker.

Hvilke cookies?
  • Google Ads via Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), op til 90 dage
  • OpenAI Ads, annoncer i ChatGPT
  • wok_aff: hvilken partner der henviste dig til os (affiliateprogram), 60 dage

4,6
.nl €4,99 (≈ 37,30 kr.)/år.com €14,95 (≈ 112 kr.)/år.eu €5,49 (≈ 41,04 kr.)/år 500+ udvidelser →

Land og sprog

Hvert land har sin egen side med landets priser og moms.

Se

Teams oprette og en mappe dele med hele dit team

Deler du ofte med den samme gruppe mennesker, som din afdeling, bestyrelsen i din forening eller din familie? Så opret et team. Derefter deler du en mappe med hele teamet på én gang, og den der senere kommer med i teamet, får automatisk adgang.

Et team oprette

  1. Åbn appen Teams via menuen med de ni prikker øverst til venstre.
  2. Klik på Nyt team.
  3. Udfyld et navn under Team-navn, for eksempel "Bestyrelse", og klik på Næste. Under Avanceret finder du flere indstillinger for teamet.
  4. Tilføj medlemmer: skriv deres navn og vælg dem fra listen.
Appen Teams med knappen Nyt team
Appen Teams
Vinduet Opret et nyt team med feltet Team-navn
Et nyt team oprette

En mappe dele med teamet

  1. Åbn fanen Del ved mappen.
  2. Skriv navnet på teamet under Interne delinger og vælg teamet fra listen.
  3. Vælg rettighederne og gem delingen, ligesom ved en person (se Del med en bruger fra din egen Nextcloud).

Alle i teamet ser nu mappen i deres Filer. Tilføjer du senere en person til teamet, får vedkommende også adgang. Fjerner du en person fra teamet, mister vedkommende adgangen.

Bemærk: en delt mappe forbliver tilhørende den, der har oprettet den. Forlader den person, og bliver vedkommendes konto slettet, forsvinder mappen også for resten af teamet. Vil du have en mappe der tilhører teamet selv? Så læs Team-mapper: en fælles mappe, der tilhører teamet.

Tip: et team bruger du ikke kun til Filer. Du kan også dele en kalender, et Deck-board eller en samtale i Talk med et team.

Et øjeblik…

Opsæt dine domæner

Angiv for hvert domæne navneserverne, tilknytningen til din hosting, og hvem der bliver ejer.

Indlæser dine domæner…